The house was built in the center of the plot and was designed as a series of three cubes around an equilateral triangle. This allows it to be perfectly symmetrical. Three gardens surround the house and each one is intended for a specific time of day.

At the center, where the cubes meet, the architects designed three large arched windows which seem to form void at the ground floor. The windows stretch across the walls and reveal the three gardens. They each have a glazed central door.

The living area has an open floor plan and is filled with natural light. The large arched windows connect the interior spaces with the gardens and also help define the spaces. The ground floor houses the dining area, the seating area and the work area.

The dining space also has an open kitchen, the space feels very harmonious. A combination of warm and cold colors was used here. The wood paneled walls and cabinets are complemented by a light-colored floor, a matching kitchen island and 6 elegant black chairs.

The seating area feels very intimate and inviting. The huge windows can be covered with long curtains featuring a beautiful shade of brown. Different tones of this color were used for the rest of the décor as well. The leather sectional sofa fit perfectly in here.

The suspended fireplace is a very stylish detail. It was strategically positioned so that it stands out without being situated at the center of the room and so that the seating area can still be organized around it. Cove lighting gives the room a very pleasant and relaxing feel.

Placed at the center of the ground floor, where the three areas meet, a spiral …read more

Read more here:: Homedit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *