EEgoo Office in Beijing China

© dEEP, ZERO GC

The Eegoo Office in Beijing China by DEEP Architects is a proof that creativity knows no limits.  Its organic and cellular design and layout is a contrast to most office space where cubicles and boxes dictate the norm.  Its’ flow and form promote open discussion and embraces the newest trend of business and management, a place where employees can express their ideas and concerns between public and private offices.

EEgoo Office in Beijing China

© dEEP, ZERO GC

Its absence of structure and straight walls were replaced by curves and interesting form keeping the company’s needs and workflow as priority.  Smaller “cells” or rooms have the capability of evolving into a bigger office or meeting room through the use of pliable material like curtains.  Even their office tables can be separated into three smaller meeting tables when necessary.

EEgoo Office in Beijing China

© dEEP, ZERO GC

White walls were used while a play of white ceiling design was made to compliment this.  Flooring was kept dark as a contrast, also making it easy to maintain as possible.  As if its’ architecture and finishing was not enough, even furniture used retained the “organic” vibe.  Reception seating is made of wood that resembles an amoeba in form, while office desks were carved out from real tree trunks and roots.  The use of wood for furniture was a brilliant idea as it broke the monotony of the cold white modern feel.

Article by Marilen Faustino-Montenegro

EEgoo Office in Beijing China

© dEEP, ZERO GC